Winkelhart Enschede

Enschede is de centrumstad in de Euregio en het kloppend hart van Oost-Nederland. Er zijn rond de 158.000 inwoners en het centrum bedient niet alleen haar eigen inwoners, de stad heeft door haar ligging ook een grensoverschrijdend verzorgingsgebied van ruim 650.000 mensen.
De stad is voortdurend op zoek naar dynamische ondernemers die kunnen bijdragen aan een aantrekkelijke en bruisende binnenstad.
Winkelhart Enschede draagt bij aan de ontwikkelingen in de stad door mee te praten en mee te denken in diverse werkgroepen. Op deze manier zitten we dicht bij de bron en kunnen het belang van onze leden laten gelden.
 

Verklaring van het bestuur

 

In de TC Tubantia van maandag 29 januari 2018 is een artikel verschenen waarin de schijn wordt gewekt dat Winkelhart Enschede koopzondagen ‘eist’.
Dit is niet wat het bestuur van Winkelhart-Enschede heeft gezegd en ook niet het standpunt van het bestuur. Winkelhart is voor de ontwikkeling van meer koopzondagen maar is vooral voor de vrijheid van ondernemers om zelf te beslissen om wel of niet op alle zondagen open te gaan.
Ondernemers moeten zelf kunnen bepalen hoe ze willen ondernemen en daar hoort de keuzevrijheid van openingstijden bij.

 

 

 

   

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg